Informacije o dostaviZa dostavu narudžbe na teritoriju Bosne i Hercegovine potrebna su 2 do 5 radnih dana (subote, nedjelje i praznici isključeni) ovisno o trenutnoj raspoloživosti artikla. Ukoliko nismo u mogućnosti isporučiti pošiljku, o čemu dobijate propratno obavještenje, zadržavate pravo da prekinete narudžbu ili da izvršite rezervaciju i pričekate da naručeni proizvod postane dostupan. 
Pošiljke isporučujemo putem partnera brze pošte ili direktno putem našim dostavljača.

 

Dostava na teritoriji Bosne i Hercegovina se realizira u roku od 2 do 5 radnih dana nakon odašiljanja paketa (subote, nedjelje i praznici isključeni) osim manjih mjesta, za koje se primjenjuje važeći raspored vožnje brze pošte.

 

Internet apoteka ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke, uslijed “više sile” i stanja na regionalnim putnim komunikacijama. Prije isporuke svaki artikal provjeravamo od oštećenja. Molimo da pošiljku preuzmete pred dostavljačem kako bi izbjegli naknadne reklamacije zbog pošiljke oštećene prilikom dostave. Za iznos narudžbe manje od 100,00 KM trošak dostave snosi naručitelj i ona iznosi 9,00 BAM (PDV uključen) za sva mjesta u Bosni i Hercegovini. Za iznos narudžbe (ukupno, samo proizvodi) iznad 100,00 KM DOSTAVA JE BESPLATNA za sva mjesta u Bosni i Hercegovini.


*Dostavu vršimo samo na teritoriju Bosne i Hercegovine

Informacije

Ovim putem smo vam željeli omogućuti da lako pronađete preparate koji će vam pomoći u očuvanju zdravlja, samoliječenju te njezi kože i kose. Naši stručni farmaceuti vam stoje na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice kod izbora preparata. Možete nas kontaktirati mailom na info@internetapoteka.ba, telefonom na +387 35 281 555 ili putem kontakt forme. Ukoliko na našoj stranici ne možete pronaći određeni preparat, kontaktirajte nas i pokušat ćemo ga nabaviti.

*Prema Zakonu o lijekovima i medicinskim sredstvima Bosne i Hercegovine (Službene novine 58/08) i prema Zakonu o apotekarskoj djelatnosti (Službene novine 119/08) lijekovi i medicinska sredstva ne smiju se prodavati putem interneta.

Kontakt

  • +387 35 281 555
  • info@internetapoteka.ba

Facebook

 

Copyright SUPER Apoteka (c) 2016.