Privatnost

Super Apoteka se obavezuje pružiti zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Super Apoteka informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, te daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. 

 

Svi se podaci o korisnicima čuvaju isključivo za internu analizu i ne proslijeđuju se trećim licima. Svi uposlenici Super Apoteke i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

*u slučaju da primijetite zloupotrebu ličnih podataka (koja ima vezu sa internetapoteka.ba) preporučujemo da odmah kontaktirate info@internetapoteka.ba

 

 

Informacije

Ovim putem smo vam željeli omogućuti da lako pronađete preparate koji će vam pomoći u očuvanju zdravlja, samoliječenju te njezi kože i kose. Naši stručni farmaceuti vam stoje na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice kod izbora preparata. Možete nas kontaktirati mailom na info@internetapoteka.ba, telefonom na +387 35 281 555 ili putem kontakt forme. Ukoliko na našoj stranici ne možete pronaći određeni preparat, kontaktirajte nas i pokušat ćemo ga nabaviti.

*Prema Zakonu o lijekovima i medicinskim sredstvima Bosne i Hercegovine (Službene novine 58/08) i prema Zakonu o apotekarskoj djelatnosti (Službene novine 119/08) lijekovi i medicinska sredstva ne smiju se prodavati putem interneta.

Kontakt

  • +387 35 281 555
  • info@internetapoteka.ba

Facebook

 

Copyright SUPER Apoteka (c) 2016.